sobota 28. prosince 2013

Recenze Paletka SLEEK i-Divine- i-Candy

A je tu opět recenze na již známou paletku Sleek. Paletku jsem dostala k Vánocům, takže Vám nevím kolik stála a kde byla koupená, ale ceny všech paletek Sleek se pohybují okolo 270-290,- Kč. 

Teď už k paletce. Doma vlastním ještě jednu paletku Sleek a to "Oh so special", na kterou najdete recenzi níže v příspěvcích. Ve "staré" paletce jste mohli najít spíše barvy na každodenní nošení, ale "Candy" je mnohem více barevná, svěží a výrazná. Dá se ale použít i na každodenní líčení, pokud budete kombinovat barvy smysluplně. 


























Barvy jsou výborně umístěné, leže vedle sebe přesně tak, jak se dají spolu použít. Například růžové a zelené barvy. Určitě využijí všechny barvy, možná kromě té světlé zelené. Tady je fotka mého líčení, použila jsem - na celé víčko mint barvu(dolní řada, druhá z zprava), do záhybů (horní řada, třetí zprava) a do koutků očí jemně stříbrnou (dolní řada, první zprava)




Barvy se dali výborně kombinovat k tričku v mentolové barvě. :-)




















Zde vidíte jak vypadají barvy na kůži.






Také ve stínu. ( vpravo)





















Barvy jsou i jako v minulé paletce krásně pigmentované, primer pod stíny není potřeba, stíny drží celý den i bez ní. Barvy vypadají stejně na očích, jako v paletce. Jedná o opravdu kvalitní stíny za super cenu. Stíny mi připadají máslovější než v předchozí paletce, výborně se nanášejí štětcem i prsty. Jedině doporučuji, jistě si vyberete z bohaté nabídky Sleek paletek.


Balení je u všech paletek Sleek stejné - matný povrch s lesklým logem

Žádné komentáře:

Okomentovat